Partnere og forhandlere
Vi er glade for å ha med oss Attentive AS som forhandler i Danmark. Attentive AS er dansk Microsoft Dynamics AX forhandler og selger også relaterte tjenester og produkter. De har allerede ved inngåelse av forhandleravtalen første carryDOX kundekontrakt klar.
www.attentive.dk
Bowe Data AS leverer forretningsaplikasjoner, utviklingstjenester og IT drift. De er en del av ADCom gruppen.
www.bowe.no
Compello Software AS er en internasjonal leverandør av Compello fakturabehandlingssystem. Compello har funksjonalitet som fokuserer på behandling av inngående fakturaer og handelsprosesser.
www.compello.no
Doorway AS leverer forretningsaplikasjoner, utviklingstjenester og IT drift. De er en av sørlandets ledende IKT-leverandører.
www.doorway.no


F1 Administrative systemer AS
F1 Administrative Systemer AS er spesielisert på konsulenttjenester knyttet til tilpasninger og effektiv utnyttelse av økonomisystemer.
Online Tools AS er en konsulentorganisasjon, et programvareselskap og en salgskanal for økonomisystem-addons. Online Tools har landsdekkende distribusjonsnett.
www.onlinetools.no
Peritus AS er Microsoft Dynamics forhandler og selger programvare og konsulenttjenester relatert til Microsoft Dynamics AX, NAV og CRM. Peritus har allerede ved inngåelse av forhandleravtale første kundekontrakt klar.
www.peritus.no


Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å bli forhandler eller tilby konsulenttjenester knyttet til produktet.


Vi selger også carryDOX og tilhørende tjenester direkte fra Doxylon AS. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående anskaffelse eller implementering. Vennligst kontakt oss via Mail