Om ossVår forretningside er å levere lett implementerbare brukervennlige løsninger som automatiserer og sikrer sending og mottak av elektronisk faktura.

Vi som står bak Doxylon har jobbet med elektronisk fakturabehandling siden 1997. Vårt firmanavn kommer fra det greske ordet xylon. Xylon er treets transportmekanisme, selve veden, som frakter vann og næring sikkert og med minimalt energiforbruk. Vi har kalt vårt firma Doxylon (document xylon).

Det er mye penger å spare på elektronisk faktura. I tillegg sier en undersøkelse gjort av HATCH Consulting at det slippes ut 800 gram CO2 for hver papirfaktura som sendes og da har man ikke regnet med papirbasert saksbehandling på mottakers side. Men kan nok trygt legge til grunn et snitt på 1kg spart CO2-utslipp for hver faktura du sørger for å motta eller sende elektronisk. Det kan bli en del kg. av det.

Om du ønsker å spare penger, sikre prosesser eller gjøre miljøbidrag - våre løsninger skal gjøre det så gunstig som mulig å gjøre de endringer som kreves for å håndere elektroniske faktura.